Gå videre til innholdet

Rask kontakt med oss: +47 46376577, Adam

Mest populærer produkter

1 av 13

Kontakt

For å bestille en gratis kostnadskalkyle for terrasse eller avtale en leveringsdato, vennligst ring oss på +47 46376577, Adam.
Vi har sentral godkjenning fra Direktoratet for byggkvalitet.
Vårt firma tilbyr kundene et gratis konsulentbesøk for å estimere kostnadene ved oppussing eller legging av terrasse, platting og veranda i Oslo- og Akershus-området. På dette møtet kan konsulenten presentere ulike løsninger, tilpasset dine behov og forventninger. Våre spesialister vil kunne lage et prosjekt, planlegge levering og hjelpe deg med å løse alle problemer med terrasser av tre. Vennligst ta kontakt med oss for å avtale et gratis møte.  
Kundekonsulent: Ring til oss hvis dere vil ha høy kvalitet håndverk med lang erfaring og best losninge på deres prosjekten.
Bestil en gratis befaring for terrasse

Bestil en gratis befaring for terrasse

Mvh,

Ing. Adam Sikorski
Daglig leder
Trebygning AS
Mob: 46376577

e-post: kontakt@dinterrasse.no

Høy kvalitet.

Vi har lang erfaring og høy kvalitet som tømrer med bygning og ombygning. Vårt spesialfelt er terrasser, plattinger og verandaer, og vi setter også opp rekkverk, levegger og gjerder.

Eieren av firmaet er utdannet ingeniør og har fagbrev som byggmester. Våre ansatte har opptil 10 års erfaring med treverk-konstruksjoner.


Terrasse og trapp på skråning
Terrasse og trapp på skrånin

Velkommen til å besøke vår nettside og bla gjennom vårt galleri med bilder for å se våre utførte prosjekter! Hos oss finner du en omfattende samling av inspirerende designløsninger for terrasser og plattinger.
Disse er skreddersydd til å imøtekomme dine behov og ønsker. Gjennom å se våre utførte prosjekter i galleriet vil du få en god idé. Vi kan hjelpe deg med å skape din egen perfekte uteplass. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål eller ønsker hjelp til å realisere din drømmeterrasse eller plattingprosjekt!

 

 

 

Rask kontakt med oss: +47 46376577, eller...